Mig

Brokop.com er et 'Full Service' produktionshus, som — udover det åbenlyse i at udvikle stærke historier og spændende visuelle løsninger — også  sætter en stor ære i  at tilføje 'the element of surprise.'
Det er ikke sikkert, at det bliver dét der kommer ud på fjernsynsskærmene i stuerne, eller bliver vist på Facebook i et kampagnebanner eller noget helt tredje, men vi synes du skal have muligheden for at blive overrasket!  Det er en menneskeret at blive præsenteret for én eller flere spændende vinkler på sit brand — synes vi!

Vores erfaring er, at  det handler om at lytte til kunden — hvad det egentlig er de siger og så omsætte dét til en løsning. En løsning som har respekt for kunden, men samtidig med giver det kreative indspark og modspil som de har ret til og krav på — siden det nu er dem der betaler hele gildet. (For at sige det rent ud.)

Det kan så sagtens være, at dét der skal til,  er det kreative håndværk og ikke mere end dét —  og det er ganske glimrende.  Det kan vi sagtens og nyder at gøre det. Vi sætter stor stolthed i at udføre et godt stabilt stykke arbejde.
Det er trods alt dét vi lever og laver mest af!

Men ofte bliver vi inviteret til at overraske!
"Giv os en ny vinkel på det her" vil briefen ofte være fra kunden. "Udgangpunktet er sådan og sådan og værdierne er dem her. Det skal i holde jer indenfor, men ellers har i frie tøjler. GO!"

Og de møder vi efterfølgende har holdt hvor vi har præsenteret de nye tanker, idéer og inspirerende visuelle indgangsvinkler — ord er næsten for fattige til at beskrive det lys der bliver tændt i alles øjne, mens vi i fællesskab taler os varme på hvilke muligheder de nye perspektiver åbner op for.

Som skrevet i indledningen; det er ikke sikkert det er de revolutionerende spændende vinklinger på brandet, der kommer ud til slutbrugeren. Men pointen her, er at det handler det om selve processen!
Slutresultatet skal nok blive godt; tingene skal nok komme til at stå visuelt stærkt, kampagnen skal nok fremvise gode statistikker og man vil stå stærkere positioneret i markedet bagefter.
Men hvis man kan nyde rejsen dertil, samtidig med at man får sin horisont udvidet og professionel kreativt feedbak på sit brand ... så er det da så meget sjovere!

Lidt ligesom at spise fyldte chokolader!
Vi har alle vores favoritter og dem vi holder fast ved. Men man skal også byde sig selv lige at prøve nogle af de andre! Den spændende dér oppe i hjørnet — den med den mærkelige overflade i midten ... og også lige den med den sjove vinkel ... og måske også liiige den dér med det mønster der ligner en karamelbrun fjeder.

Nogle gange holder man fast ved klassikerne — dem man kender og er tryg ved at kunne lide.
Andre gange bliver man overrasket over hvor godt alternativet er.

Indimellem skal man tillade sig selv at blive overrasket.